Post by tracexnethante on Feb 23, 2022 16:01:35 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Block Craft 3D:Building Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Block Craft 3D:Building Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code αύξηση primogems ▞▞▞
▞▞▞ Block Craft 3D:Building Game 2022 version ▞▞▞
Δεν προτείνω καθόλου αυτήν την εφαρμογή. Δεν ξέρω αν είμαι μόνο εγώ ή όχι, αλλά ναι. Το παιχνίδι και όλα είναι καλά, αλλά όταν φτάσετε σε ένα συγκεκριμένο σημείο του παιχνιδιού, για μένα, γίνεται λίγο περίεργο. Μόλις φτάσω σε ένα ορισμένο σημείο, παθαίνω αυτόν τον ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΕΦΙΑΛΤΗ!!!! Σας αναγκάζει να διαγράψετε την εφαρμογή. Δοκίμασα αυτή την εφαρμογή δύο φορές και είναι ο ίδιος εφιάλτης. Την πρώτη φορά το διέγραψα αμέσως. Τη δεύτερη φορά προσπάθησα να αντεπιτεθώ. Δεν λειτούργησε. Το περιγράφω, αλλά είναι τρομακτικό. Παρακαλώ μην κάνετε λήψη!!
Block Craft 3D:Building Game Arkadspel eqhx
Block Craft 3D:Simulador Arcade mfy
Είναι αρκετά καλό για δωρεάν παιχνίδι . Ιδέα: βάλτε και βροχή σε μια στιγμή της ημέρας
Αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ κακό 👎γιατί αυτό είναι πολύ τρομακτικό 😨 παιχνίδι 🎮
Καλούτσικο
Αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά διασκεδαστικό και ειλικρινά θα μπορούσα να το παίξω για τουλάχιστον μία ώρα. Πραγματικά είναι επίσης καταπραϋντικό στρες. Οι ήχοι σε αυτό ειλικρινά με ικανοποιούν. Προτείνω αυτό το παιχνίδι για άτομα που αγαπούν τις κατασκευές yoo και δεν μπορούν να αγοράσουν minecraft! 😉 λειτουργεί ακόμη και χωρίς WIFI ή internet. Σε βοηθάει αυτό;😎
Τελειο
Καλό δεν λέω αλλά δεν έχει καμία σχέση με τις παραπάνω εικόνες (αρκετά καλό παιχνίδι)
Πραγματικά μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι!!! το μόνο πρόβλημα είναι ότι μπορώ να ξαναγεμίσω τα μπλοκ μου μόνο 5 ή 6 φορές, και μετά χαλάει, οπότε δεν μπορώ να ξαναγεμίσω πια. Διορθώστε το και θα σας δώσω πέντε αστέρια😁😁😁
Οπότε είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι. Τα μόνα 2 κακά πράγματα που υπάρχουν είναι 1. Δεν σώζει τίποτα αν διαγράψετε το παιχνίδι και 2. Χρειάζεται internet για να ξαναγεμίσει μπλοκ. Έφτιαξα ένα τεράστιο σπίτι και η μικρή μου αδερφή κατά λάθος διέγραψε το παιχνίδι. Ώρες κτιρίου χαμένες.
Χάλια Ο
Αν θέλετε να φτιάξετε τα δικά σας πράγματα, παίξτε το Minecraft ή το Teraria, αυτό το παιχνίδι επισκιάζεται από αυτά για καλό λόγο. Αν σας αρέσει να τοποθετείτε μπλοκ όπου ένα παιχνίδι σας λέει ότι σας έκαναν πλύση εγκεφάλου. Γίνετε ο καλεσμένος μου, αλλά αν σας αρέσει να είστε δημιουργικοί, θα πρέπει να μετακομίσετε αλλού γιατί δεν είναι εδώ.
Καλό παιχνίδι, αλλά υπάρχουν τρόποι που πολλές διαφημίσεις χρησιμοποιούν ως απεριόριστους αποκλεισμούς, τώρα λαμβάνετε μόνο 150 μπλοκ τη φορά και πρέπει να παρακολουθείτε διαφημίσεις για να λαμβάνετε περισσότερα και παρουσιάζεται πολύ συχνά δυσλειτουργία που παρουσιάστηκε πρόσφατα τόσο άσχημα που έπρεπε να καταργήσετε και να κατεβάσετε ξανά χαμένα τα πάντα
Είναι εντάξει, αλλά παίζω σε υπολογιστή ίσως θα έπρεπε να προσπαθήσουν να το φτιάξουν και για παίκτες υπολογιστή. Αλλά είναι μια πολύ εκπληκτική και διασκεδαστική εφαρμογή, απλά θα δυσκολευτείς κάπως σε έναν υπολογιστή, αλλά είναι πολύ εύκολη άλλα συμπεράσματα, οπότε θα πρέπει να αποκτήσετε αυτήν την εφαρμογή γιατί είναι κάπως καλύτερη από το minecraft! Λοιπόν, κατεβάστε το παιχνίδι!
Ειναι Καλο παιχνιδι😶 εγω πρωτιμο να παιζω🌹 το κανανικο Minecraft και το Roblox👍 Στο Roblox με λενε jfdsgjshkj(περιπλοκο ονομα 😰)εχω 200 φιλους και 11 Followers Η παραπανο🌹🌹! Εχω σκοπο να παρω rubax(οσυ εεν ξέρετε τι ειναι τα rubax ειναι τα λευτα το παιχνιδι για να παρεις Διαφορα ΠραγματΑκια αλλα δεν βρηκα πουθενα την καρτα που θελεις για να παρεις rubax Τέλος πάντων Bye!!!
3d shmup, Cat snowboarding mask, Vic park bowl cam! ... Fussball em 11.6.12, Caml query builder download, Voidcaller mal'ganis op, Plani mesimor ekonomia 12
ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ!!!! Καθυστέρησε τόσο άσχημα που με διώχνει από το παιχνίδι και πάντα λέει ότι το Block Craft έχει σταματήσει να λειτουργεί και καταλήγει να με διώχνει θέλω να διορθωθεί αυτό το πρόβλημα ή αλλιώς θα το διαγράψω και δεν θα το ξαναπάρω ποτέ!!!😡😡😡
Εξαιρετικά διασκεδαστικό θα του έδινα 5 αστέρια, αλλά 1# υπάρχει συνεχές πάγωμα 2# πολύτιμων λίθων είναι δύσκολο να λάβετε, ίσως μια καθημερινή ανταμοιβή πολύτιμων λίθων, αλλά εκτός από αυτό είναι εξαιρετικά διασκεδαστικό, το προτείνω σε άτομα που τους αρέσει να κάνουν τιμολόγιο
Μου αρέσει πολύ, αλλά εύχομαι αντί για 150 μπλοκ, να είναι τουλάχιστον 200. Μακάρι επίσης να μπορείτε να χτίσετε με περισσότερα μπλοκ όπως διαμάντια ή μεταλλεύματα. Λατρεύω όταν βραβεύονται πολύτιμοι λίθοι για τη σκληρή δουλειά στο χωριό σας. Αυτό είναι ένα παιχνίδι που κατέβασα για τα παιδιά μου, οπότε όταν δεν είχαν τίποτα να κάνουν ή απλώς ήθελαν να το παίξουν, λένε στις καρέκλες των κληρονόμων, πηγαίνετε στο παιχνίδι και μιλούν για το τι συμβαίνει ή για το τι κάνουν στο παιχνίδι και περιστασιακά το έκανα αγοράστε τους πετράδια. Αλλά μόνο λίγοι. Αυτό το παιχνίδι είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ!😋
Νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι είναι πολύ καλό, αλλά το θέμα είναι ότι δεν μου αρέσει πώς τα περισσότερα πράγματα είναι κλειδωμένα όταν ξεκινάς για πρώτη φορά, ο έλεγχος είναι κάπως δύσκολος, αλλά προτιμώ αυτό το παιχνίδι εκτός από αυτό
Block Craft 3D:Building Game არკადული pvcq
Είναι ακριβώς όπως το Minecraft αλλά λίγο διαφορετικό, είναι σαν να σου διδάσκει πώς να φτιάχνεις πράγματα και είναι όλα αυτά που θα φανταζόσουν όπως οι άνθρωποι έρχονταν να δουν την περιοχή σου και κανείς δεν μπορεί να σκοτώσει ο ένας τον άλλον, όπως ξέρω ότι είναι κάποιο από το αγόρι της φάρμας, αλλά αυτό το παιχνίδι δεν μπορείς να πεθάνεις δεν είμαι σίγουρος ακόμα, αλλά ναι.
Σελίδα 47 - Apps To Play
... craft with your hands in 3D, and build anything you can imagine. Featuring great VR controls, near-infinite view distance, mod blocks
Το παιχνίδι είναι υπέροχο, διασκεδαστικό και εθιστικό. Πώς μπορούμε όμως να σώσουμε την πρόοδό μας; Έχει περάσει πολύς καιρός και ο συγχρονισμός δεν είναι ακόμη διαθέσιμος.
Δεν μου αρέσει πολύ γιατί δεν μπορώ να συνδεθώ ή να συνομιλήσω 💬με τον Leilani_oshiro1 και πρέπει να αγοράσω μπλοκ. Αλλά εξακολουθεί να μου αρέσει αυτό το παιχνίδι ❤
Do you an io and building game fan? Do you like arcade action game and simulation game?Have you ever played minicraft games? Block Craft World
Block craft 3D - YouTube
Πολύ καλή
είναι τέλειο. Κατεβάστετο όλοι
Στην αρχή αυτό το παιχνίδι με απογοήτευσε. Έμαθα ότι έπρεπε να φτιάξεις πράγματα μόνος σου, αλλά ήταν το εντελώς αντίθετο. Όταν άρχισα να το παίζω ξανά, συνειδητοποίησα ότι το όλο θέμα ήταν να δημιουργήσω ένα χωριό. Νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να έχει μια λειτουργία κατασκευής μόνος σου όπου φτιάχνεις μόνος σου.
Block Craft 3D · Run Race 3D ... Woodturning 3D · Anti Stress Game · Dino Jump · Physics Drop · 1010! Block Puzzle · Building New House.
Είναι εντάξει παιχνίδι ΑΛΛΑ συνεχίζει να με καθυστερεί και λέει ότι το block craft δεν ανταποκρίνεται το έχει κάνει τουλάχιστον 20 φορές και λυπάμαι, αλλά βαθμολογία 1 αστεριού και έχω ήδη στείλει feed πίσω και δεν συνέβη τίποτα και επίσης είναι βασικά ένα rip του Minecraft.
Είναι διασκεδαστικό να παίζεις μαζί μου επίσης μου αρέσει το πώς μπορείς να φτιάχνεις πράγματα, αλλά μπορείς να φτάσεις εκεί που μπορείς να παίξεις με άλλους χρήστες και επίσης να έχεις κατοικίδια και ζώα φάρμας και επίσης να ζεις σε ένα σπίτι που θα ήταν υπέροχο να σου αρέσουν και μικρά παιχνίδια.
Αυτό το παιχνίδι είναι καλό, αλλά όλα είναι πολύ ακριβά και χρησιμοποίησα 50 πολύτιμους λίθους για να αγοράσω κάτι και δεν μου το έδωσε καν και πρέπει να φτιάξεις κάτι στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν οι φίλοι σου, γίνεται βαρετό να παίζεις μόνος σου....
Μαλακια
ειναι ορεο αλλα δεν σε αφηνει να κανεις και πολλα
Block Craft 3D: City Building 12+. Best Crafting Simulator. Fun Games For Free. #25 στην κατηγορία Παιχνίδια ρόλων. 4,6 • 1,7 χιλ. βαθμολογίες.
Απλά υπέροχα και για υτο θα πάρει 5 αστέρια κατεβάστε το τώρα αμέσως ευχαριστώ πολύ που είδατε το σχολείο μου
Αυτό το παιχνίδι αξίζει 1 αστέρι λόγω ψευδών πληροφοριών στις ειδοποιήσεις. Δεν θα πρέπει να ακούσω μια ειδοποίηση που να λέει "Οι άνθρωποι διαμαρτύρονται για μένα" Στη συνέχεια ανοίγετε Τότε δεν συμβαίνει τίποτα. Μετά λένε ήρεμα "Γεια! Ξέχασες να ανοίξεις τα δώρα σου!" Εάν δω ξανά την ειδοποίηση διαμαρτυρίας, θα διαγράψω αμέσως χωρίς κανένα δισταγμό.
Προτιμώ το Minecraft
Πραγματικά μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, είναι εύκολο στη χρήση και παρέχει πολλά διαφορετικά πλαίσια και τέτοια για την κατασκευή, διευκολύνει την κατασκευή του χωριού σας. Μου αρέσει που καταφέρνεις να ονομάζεις και να προσαρμόζεις τους χαρακτήρες και τους ανθρώπους στο χωριό σου. Μου αρέσει επίσης που ονομάζεις το χωριό σου και προσαρμόζεις το έμβλημα μαζί με τα χρώματα. Μου αρέσει επίσης που μπορείτε να επισκέπτεστε άλλα χωριά και να λαμβάνετε ιδέες, το συγκρότημα απλώς εξερευνήστε τι έχουν δουλέψει άλλοι άνθρωποι και είναι απλώς μια εξαιρετική εφαρμογή συνολικά, το συνιστώ πραγματικά, καθώς και είναι ένας εξαιρετικός δολοφόνος χρόνου και ένας εύκολος τρόπος έκφρασης της δημιουργικότητας ένας απλός τρόπος, μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι ♡♡
Παίζω Block Craft 2 · Σε σύνδεση παιχνίδι - FreeGamesBoom
Η νέα ενημέρωση που λάβατε μόνο περιορισμένα μπλοκ είναι πολύ άβολη. Παλιά μου άρεσε αυτό το παιχνίδι αλλά τώρα το μισώ
Τέλειο!!!!!!
Knife Hit Žaid. automat. xhm
Πολύ διασκεδαστικό, αλλά είμαι απογοητευμένος γιατί πρέπει να αγοράσεις κάποια πράγματα. Στο κανονικό minecraft, είναι καλύτερο γιατί δεν χρειάζεται να αγοράζετε πράγματα που κάνετε σε αυτό το παιχνίδι. Αλλά νομίζω ότι είναι ωραίο γιατί έχουν πολύ περισσότερα ζώα.