Post by tracexnethante on Feb 23, 2022 15:55:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Car Stunt Races: Mega Ramps ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Car Stunt Races: Mega Ramps IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koodide generaatori kalliskivid ▞▞▞
▞▞▞ Car Stunt Races: Mega Ramps 2022 version ▞▞▞
Igav hakkab 23 minuti pärast
Suurepärane mäng, stunt on fantastiline, kuid kaarte ja autosid on vaja rohkem. Kokkuvõttes on see suurepärane mäng😁😁😁
See on väga huvitav mäng, kuid palun lisage vabarežiimis veel mõned kaardid
Juhtseadmed on kõige halvemad. Näiteks miks pidurid isegi ei tööta. See on ka nii segane. Palun parandage see
TAIMER isegi vabas režiimis on taimer olemas! Ja ma vihkan seda, aga see on fantastiline mäng, aga see taimer pole lihtsalt lõbus, vähemalt ma arvan, et kui on värskendus, et taimerit pole, siis on see parem
Ma pole ausalt öeldes selle rakendusega nii rahul, sest paremaid autosid on tõesti raske hankida ja ma arvasin, et see oleks nagu trikivõistlus teiste Interneti-inimeste vastu, nii et tõenäoliselt kustutan selle, et leida ruumi oma telefonis uute rakenduste jaoks ja ka Tahtsin panna 2 tärni, mitte 3
도미노 스매시 아케이드 eelg
Porsche on mänguperioodi parim auto acel nagu hullult kiirem kui Bugatti lambod või gt, nii et kuni uute sõidukite väljalaskmiseni on mõttetult igav ja rääkimata sellest, et ükski s klass pole seda väärt, eriti Urus
Jah, see mäng on nõme
Tõesti lõbus mäng. See võiks kasutada mõningaid värskendusi, mitme mängijaga või võrguühendus oleks lahe funktsioon. Kahjuks on mängus ainult 1 mängija. Aga ikkagi lõbus mäng.
Seal on väga tore mängida, auto on tuntud Audi punast värvi auto, ma armastan seda autot.
See peab olema nali. Mis see on? Võidusõidumäng? Näeb välja nagu Commodore 64 peal. Ja videoreklaam pärast 2-minutilist mängimist. Null tähte.
SEE EI TÖÖTA!!!!!!
Kuidas sa peaksid teisel tasemel vahet hüppama...? Proovisin liiga palju kordi, nii et desinstallisin
Hea graafika, lihtne juhtimine, on ka triivimisvõimalus, erinevad autod. Väga kena ja lihtne mäng. Mängima peaks kindlasti.
Tere Devs. Olen seda mängu nii kaua mänginud, et avada CYBERTRUCK ja BUGATTI DIVO, poisid, DIVO kiirendus võib olla parem. Mees, Cybertruck on palju kiirem kui Divo. Samuti on uus kaart väga teretulnud. Aitäh.
Peate rooli kallal töötama niipea, kui olete silmuse da loop poolel teel, pöörlete välja.
See on kõigi aegade parim automäng ja sellel on väga piiratud reklaamid
See vajab juurdepääsu teie fotodele.
See mäng ei ole päris see, mida ma ootasin, see võib olla lõbus umbes tund aega, siis on see üsna igav. Nautisin mõnda aega tasuta rändlusrežiimiga, natuke mängu tegelikku põhiloo osa 👎👎. ikka omamoodi lõbus, kui naudid automänge.
Väike viivitus, aga ei midagi muud
Prügi liiga lihtne! Ma vihkan seda mängu, see on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii igav! Ärge sisestage ega raisake andmeid ja hoidke
See on lahe mäng, see on ilus, sellel on lahedad kaardid huvitavate väljakutsetega. Kuid sellel on ka palju vigu. Kõik autod on ühesugused, esimene auto on sama kiire kui kallimad. Güroskoop töötab sageli valesti, seega peate otse edasi liikumiseks telefoni kallutama. Samuti ülitundlik güroskoop, mis teeb auto juhtimise keeruliseks
Hea mäng VIP Kyon Hai, sellepärast 3 tärni
See on nii halb!!! Ärge hankige seda mängu iga hinna eest!
Jube tasuta kaart! Korraga ainult 5 minutit mängida on nõme. Parandage see ja see on 5 tärni
Mitte nii lahe
See saadab reklaame rämpsposti ja mõne reklaami sulgemiseks kulub paar minutit. See on korralik võidusõidumäng, kuid miks on taimer vabarežiimis.
Hämmastavad lahedad autod ja vapustavad rajad, kuid parandavad graafika kvaliteeti
Sa tegid mängule liiga head, kui ma lahkusin, nüüd mõtlen, miks ma sellest mängust lahkusin. Ma täitsin kõik väljakutsed ja avasin kõik autod, kuid nüüd pean need kõik uuesti lahti tegema😢. Soovitan teil salvestada mängijate võrguandmed. Aga lõpuks tahan teile öelda, et teie mäng on OP😊. MA ARMASTAN SEDA
Väga halb, et ma ei saanud autot juhtida, palun parandage seda mängu
Car Stunt Races: Mega Ramps ریسنگ ljh
Hea graafika, lõbus ja ma tunnen end mängus vabalt. Palju autosid avada! Aga palju lisab
Me ei saa isegi peatuda
Bowlingupunkte ei arvestata õigesti
Tere looja, mäng on väga hea. Ma armastan seda mängu😍😍😍😍. Aga ma andsin teile neli tärni, sest vajan sõpradega mängimiseks kordaja režiimi
See on okei, kuid ma soovin, et see oleks avatum nagu esimene mäng
Car Stunt Races: Mega Ramps Трке nem
Car Stunt Races: Mega Ramps Poygalar vldx
Mäng on suurepärane ajamurdja, hävitamine ja kahju, mida saate oma autole teha, on naljakas. Kaart on tohutu ja seal on palju asju, mida teha, et teil ei hakkaks pikal autosõidul igav. Mis ei meeldi? Väga väga hea mäng. Hästi tehtud.
Nagu kõik teised, on lõbus mäng, kuid pööramismehhanismid ja varundamine vajavad tõsist abi. Näidati, kui palju abi see mäng jalgpalli lvl-s vajab
Olen seda mängu mänginud juba pikka aega. Mul oli iga auto lukust lahti, kui raha oli üle jäänud, kuid kui ostsin uue telefoni, siis sain aru, et neil pole võimalust teisele telefonile üle kanda.
Armastan mängu, kuid on paar probleemi. Mõnikord lakkab peamenüü lihtsalt töötamast. Ma tahan nüüd pärast kõige lõpetamist meeleheitlikult uusi tasemeid mängida, mistõttu on hea hirm, et näituserežiim värskendatakse iga 4 tunni järel. Samuti huvitab mind, miks vanad bowlingu ja kaugushüppe tasemed kadusid? Mul on nüüd uus telefon ja olen kaotanud kõik varasemad edusammud, mida oli palju teha, ei viitsi nüüd nullist alustada. Üldiselt siiski väga nauditav mäng.
Hea mäng 👍🌹👌😁💓💪🧑📱♈🇮🇪
Lag . Mäng läheb mõnikord aeglaselt
Äge mäng, kus saate ise autosid kujundada, saate osta uusi autosid lukust lahti võtta, see on päris hea mäng, autosid kasutatakse trikkide tegemiseks