Post by tracexnethante on Feb 23, 2022 15:36:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farming Simulator 16 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farming Simulator 16 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ επιτρέψτε τις απατεώνες ▞▞▞
▞▞▞ Farming Simulator 16 2022 version ▞▞▞
Ωραίο time killer, αλλά οι στόχοι του παιχνιδιού επιτυγχάνονται γρήγορα.
Είναι καταπληκτικό παιχνίδι που δεν μπορώ να παίξω αυτό το είδος παιχνιδιού στη ζωή μου buttttt 1 πράγμα είναι ότι κάνεις συμβόλαια όπως στον προσομοιωτή γεωργίας 19, πρέπει να δουλέψουμε για άλλους και σε αντάλλαγμα έδωσαν κάποια χρήματα, οπότε αυτός ο τύπος αλλαγής είναι πολύ ωραίος .2ο πράγμα είναι ότι κάνεις επίσης να πάρεις επιλογή δανείου στο παιχνίδι όπως ακριβώς το farming simulator 19.αλλά όλα τα πράγματα είναι πολύ ωραία. Ευχαριστώ🙏🙏
Το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο, αλλά μάλλον ήταν πιο ακριβό, οπότε η Anna veliya kurainga
Baixar ifarma apk 2.04 for Android. Agora, a gestão de uma exploração agrícola que você ... Intelligent Farm Management app ... Farming Simulator 16.
Τα χειριστήρια δεν λειτουργούν. Η τέχνη είναι υπέροχη, αλλά το παιχνίδι δεν λειτουργεί, χειροκίνητα.
Σε αυτό το παιχνίδι, αυτές οι εικόνες από αυτά που βλέπετε είναι ψεύτικες. τα γραφικά δεν είναι αληθινά.κακό παιχνίδι.
Farming harvester Simulator 3d poster 1 Farming harvester Simulator 3d poster 2 ... σε κανένα από τα παιχνίδια συγκομιδής και προσομοιωτή γεωργίας 2016.
Αυτό το παιχνίδι δεν διαθέτει εκπαιδευτικό πρόγραμμα για νέους παίκτες. Δεν καταλάβαινα τι να κάνω ακόμα και μετά από λίγες ώρες παιχνιδιού
Το σύστημα ελέγχου είναι αηδιαστικό χωρίς εναλλακτικό σύστημα.
Δεν μπορώ να παίξω αυτό το παιχνίδι για πολύ καιρό, είναι τόσο προβληματικό... πρώτο σφάλμα: μου ζητά να το ενημερώσω όταν ενημερωθεί πλήρως. Στη συνέχεια, κολλάει μερικά δευτερόλεπτα στο παιχνίδι στο τηλέφωνό μου, και στο tablet μου μπορώ να παίξω για λίγο, αλλά μετά η οδήγηση/το τιμόνι παρουσιάζει προβλήματα και το τρακτέρ απογειώνεται και δεν μπορώ να το σταματήσω ή να το κατευθύνω. Στη συνέχεια, η εφαρμογή μόλις κλείνει. Νόμιζα ότι ήταν το tablet μου επειδή ήταν παλιότερο, αλλά δεν θα παίξει ούτε στο νεότερο τηλέφωνό μου. Παρακαλώ διορθώστε το Λατρεύω το παιχνίδι αλλιώς!
Το παιχνίδι είναι φοβερό. Θέλω να δώσω μερικές ιδέες που μπορούν να προστεθούν :- 1. Πρέπει να δοθούν επιλογές για την αναβάθμιση των μηχανών και το χρωματισμό τους 2. Πρέπει να δοθεί χρονοδιακόπτης ότι μετά από πόσο καιρό θα σαπίσει η σοδειά. Ελπίζουμε ότι θα ενημερώσετε το παιχνίδι για τις παραπάνω προτάσεις.
Eιναι τέλειο αλλά μακάρι να ήταν δωρεάν και το fs20 και φυσικά να υπήρχε στο κινητό
Χαλια😠
Πολύ καλός και πολύ καλύτερος προσομοιωτής γεωργίας. Αλλά ακόμα αναρωτιέμαι πώς μπορούμε να κάνουμε γεωργία χωρίς πότισμα!!!!!!!!!!!! Όλα τέλεια σε αυτόν τον προσομοιωτή εκτός από το πότισμα... Δεν νομίζω πώς μπορείτε να χάσετε αυτό το στάδιο... Ενημερώστε μια έκδοση με πότισμα επίσης
.Τα γραφικά είναι καλά. Δύσκολο στο παιχνίδι, χωρίς οδηγίες κατά το παιχνίδι. Πρέπει λοιπόν να μάθετε τι να ακολουθήσετε, αν και ξέρετε, αλλά σε αυτό το παιχνίδι μπερδεύεστε πώς και τι να κάνετε στη συνέχεια. Δεν μου άρεσε. Το Mad δεν βοηθά να καλύψετε τις απαιτήσεις σας τις περισσότερες φορές, γιατί; Δεν είναι κατανοητό, παρακολούθησα το YouTube για να καταλάβω πώς να παίξω, αλλά πολύς αγώνας μόνο για να φτάσω το αντίστοιχο μου και να το συνδέσω με τρακτέρ 😀 Πότε θα καλλιεργήσω σιτάρι και θα πουλήσω;;;;🙂🙂
Τα γραφικά δεν είναι το ρυθμό, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά όχι το αγαπημένο μου.
Υπέροχο παιχνίδι. Μια πρόταση όμως, προσπαθήστε να μας αφήσετε να βγούμε από το όχημα και να περπατήσουμε. Αλλά γενικά ένα υπέροχο παιχνίδι.
είναι πολύ ωραίο
Κατεβάστε το χορό зумба στο τηλέφωνο βίντεο. Μέχρι το ...
Αν έχει την επιλογή να πουλήσει μια γη είναι καλό
Κατεβάστε τα νεότερα παιχνίδια προσομοιωτή για android ...
Δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή στο G7 thinq Δεν είναι δυνατή η χρήση της δεξιάς οθόνης για χειριστήρια. Το μενού και το γκάζι δεν ανταποκρίνονται, μετακινούν μόνο την προβολή.
Πολύ πολύ κακό τιμόνι δεν είναι διαθέσιμο Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να δώσουμε στους εαυτούς μας την ευκαιρία να οδηγήσουμε
Den exo logia
Μαλάκια χαλια
Δεν σας αρέσει το πώς λειτουργεί το νέο τιμόνι. Καλύτερα με τον παλιό τρόπο. Το καλύτερο είναι όταν μπορείτε να γέρνετε το τηλέφωνο προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά.
Πολλοί καλό
Πολύ καλό μπορείτε επίσης να βελτιώσετε τα γραφικά και την ταχύτητα του τρακτέρ
Sparring match definition, Melanie sur nrj, Zulham zamrun 2016, Town of raymond dump ... Zelman cowen australia, Farming simulator 2013 xbox 360 walmart.
Είναι συναρπαστικά
Είναι ένα παιχνίδι πολύ χαλαρωτικό
beast game στο playstore το απολαμβάνω πάρα πολύ αλλά ένα πρόβλημα που είδαμε σήμερα δεν είναι ανοιχτό
Είμαι ερωτευμένος με το fs16 και το fs18, μόλις δύο καταπληκτικά παιχνίδια και διαφορετικά γραφικά για δύο διαφορετικά παιχνίδια, απλά θα ήταν ωραίο να κολλήσετε δύο από τα ίδια τρέιλερ μαζί και έτσι δεν χρειάζεται να κάνετε δύο ταξίδια στο το αγρόκτημα και το κατάστημα.Λατρεύω το παιχνίδι, θα το μου άρεσε το fs20 θα ήταν συμβατό με οποιαδήποτε συσκευή, το τηλέφωνό μου είναι Samsung Galaxy A3 και θα ήταν ωραίο αν ήταν συμβατό με αυτό.😀😎
Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, αλλά γιατί δεν μπορείτε να βγείτε από το όχημα και να μπείτε μέσα στο σπίτι σας και στο κατάστημα και να τα αγοράσετε επίσης και όταν μπείτε στο σπίτι πηγαίνετε στον υπολογιστή σας και αναζητάτε στο διαδίκτυο τι χρειάζεσαι. Και καταλαβαίνω ότι είναι σε 17 αλλά όχι 18 και 16 δεν είναι δίκαιο και γιατί δεν μπορείτε να επιλέξετε έναν χάρτη
Εντάξει!
Είναι πολύ καλό παιχνίδι
Carrom Pool: Disc Game Deportes rro
Δεν έχει τα γραφικά που έχει το 20 και στα 20 έχεις ένα μέρος όπου μπορείς να αγοράσεις ζώα, αλλά πρέπει να έχεις ένα ρυμουλκούμενο ζώων για να έχεις την ευκαιρία να αγοράσεις τα ζώα
Είναι πολύ πιο εύκολο στην τηλεόραση και το joystick, αλλά είναι πολύ δύσκολο να το οδηγήσεις
Recent Downloads · Λήψη Farming Simulator 22 · Λήψη FIFA 22 · Λήψη eFootball 2022 · Λήψη DroidKit · Λήψη VPN Unlimited · Λήψη Krisp.
Farming Simulator 2015 - PS3 Game | Public
Farming Simulator 16 Simulation ocmw
Κακό
Μου αρέσει το παιχνίδι και είναι ωραίο να παίζεις το παιχνίδι.
ΑΚΟΥΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ISHU ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ τώρα που οootw αφήνει να μπει σε αυτό. Είναι ένα καλό παιχνίδι για όσους δεν θέλουν μια έντονη εμπειρία παιχνιδιού, αλλά αν δεν το προτείνω πραγματικά, γίνεται βαρετό γρήγορα και οι διαφημίσεις δεν είναι φρικτές με αυτό το resabel τιμές απλά δεν μου αρέσει στον εαυτό μου
Κάνει το τηλέφωνό μου να παγώνει όλη την ώρα. Και από τότε που το εγκατέστησα, το τηλέφωνό μου συνεχίζει να ανάβει και να σπαταλά την μπαταρία μου
Απίστευτα εθιστικό, το λατρεύω. Έγινε λήψη για τον γιο μου, αλλά το παίζω περισσότερο από αυτόν τώρα. Απλώς μακάρι να έδειχνε στους αρχάριους τι αναμένεται στα βήματα. Δεν γνωρίζουν όλοι τα 5 βήματα και τον εξοπλισμό που πρέπει να αγοράσετε για να φτιάξετε μπάλες σανού για παράδειγμα...
Το πακέτο εξοπλισμού βαρέων μηχανημάτων Logitech G Farm Simulator βελτιώνει την ... μια εντυπωσιακή ποικιλία εργαλείων για παιχνίδια προσομοίωσης φάρμας.
Καλό. Επισης παρακαλώ κάντε subscribe στο καναλι μου στο youtube στο J-XGames
Τα γραφικά πρέπει να βελτιωθούν, μερικές φορές κολλάνε και να προσθέτουν νέα εργαλεία
Farming Simulator 16 Simuliaciniai pbqt
Ειναι πολυ ωραιο παιχνιδι θα ηταν ωραια να αλλαζαν και οι εποχες
Αφτο το παιχνινι σου μαθενι να σε γεωργο
Farming Simulator 16 Simulation zle