(Android) Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games mod palju raha
Feb 10, 2022 18:08:06 GMT -5
Post by nilihearcihy on Feb 10, 2022 18:08:06 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod palju raha ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games 2022 version ▞▞▞
see on nii hea mäng, kuid idk, miks ma ei saa hommikusöögi etapis 15. tasemele liikuda. see laadib pidevalt huhu, palun parandage see, tänan teid nii palju
Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games سیمولیشن kwre
Armastan seda mängu!! See on täpselt see, mida ma olen otsinud. Mulle meeldivad ajaplaneerimise mängud, kuid meeldivad ka loomingulised mängud. See on vaieldamatult parim toiduvalmistamise / ajahalduse mäng, mida rakenduste poest saada saab. Kõigil teistel pole majade projekteerimise eelist. Lihtne mängida. Pole vaja oodata, kuni asjad uuendatakse või mis iganes. Tõesti rahul. Heli kohta jällegi. See on nagu heli, mida saate 3x kombinatsiooniga, peaks olema X5 jaoks, kui saate aru. See peaks ilmselt olema lihtne skaala madal-tere
Kena mäng, aga nii lapsik
See on väga lõbus ja hoiab mu tähelepanu
Väga lõbus ja saate palju kohti kujundada
Jah, see mäng on kena ilma reklaamideta
Midagi on valesti sushibaari tasemel 10. Kliente ei tule. Kuidas ma saan taset ületada? Loodetavasti saate selle parandada.
Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games Симулационни zebu
Ma tegelikult naudin kogu mängu lugu, väikesed mängud on tüütud..., aga ma tean, et see on nii. Ma tõesti naudin mängu. Aitäh
Praeguseks.
Olen seda mänginud ja lõpetanud kõik toad, mis ootavad nüüd järgmist kaunistust alates Mul on siiani 60 tärni
See pole võrguühenduseta, peate uuesti alla laadima n uuesti
ma naudin seda,,,, ma armastan süüa teha ja kaunistada,,,,,,
Väga vabalt mängitav sõbralik! Reklaamid on vabatahtlikud ega ole pealetükkivad. Lugu on mängu jaoks üllatavalt nutikas ja armas. Tundub, et see sobib erinevatele vanusetasemetele, eriti kuna staare saab teenida kõrgema taseme või erineva taseme läbimisega. Oh! Ja mulle meeldis väga teadmine, kui palju staare mul on vaja algusest peale, et ruum lõpetada, selle asemel, et mängida tasemeid, ja loota, et mul on piisavalt, et mõnda aega kaunistusaspekti nautida. Kindlasti lõõgastavam kraani-kokkamismäng!
Ma ei tea, sest see ei lase mul mängida
Rakendus ei tööta enam, see ei lase mul mängida ühelgi tasemel ega lase mul tegumiriba avada
Hämmastav mäng, millel pole palju reklaame, olen otsinud ideaalset dekoratsioonimängu, kuid kõik teised on olnud jaburad, soovitan seda kindlasti😄
Hea mäng, pole kaebusi
Armastan mängu, kuid olen praegu RAMEN-YA staadiumis ja see on külmunud. Punkte ei saa isegi siis, kui olete mängu lõpetanud ja see ei lähe tagasi põhistseeni, see takerdub.
Mulle meeldib see juba praegu, mulle meeldib selliseid mänge nagu see, sest mulle meeldib asju kujundada ja enda omaks teha
Tõesti lõbus, mulle meeldib, tundub, et töötab suurepäraselt! Sobivad reklaamid. Aitäh!
Natuke raske, aga proovin proovida.
Mäng oli ok, välja arvatud kliendid olid liiga kannatamatud ja see oli esimene restoran. Ma ei saanud poole tee pealt läbi
See toiduvalmistamismäng ei ole liiga lihtne ega keeruline, mis muudab selle nii lõbusaks. Mul pole siiani ühtegi viga ega muid probleeme esinenud. Jätka samamoodi 👍
Suurepärane mäng. Spetsiaalne, kui kiirus suureneb. See erutab rohkem. Ja kodu kujundamine tundub nii hea
Ma tõesti armastan seda mängu. See on väga loominguline ja huvitav mäng suurepärase graafika ja sujuva süžeega.
Armastan seda mängu ja võiks mängida tunde, kuid see lööb mind PIDEVALT välja! PALUN PARANDAGE SEE
Olen nii õnnelik, et see on nii hea mäng, et peaksite seda mängima 😃
1. katse ...omg..see on lõbus, kuid sa tõesti hv keskenduda👍🙃
See mäng on täiesti masendav!!!
Ma laadin selle mängu alla 😄
Väga tore.. Mäng. See on väga huvitav mäng.. Ma armastan seda mängu.. ❤❤
lahe 😉
Üks mu lemmikmänge, aga kui ma saavutan rameni restoranis 18. taseme, siis mäng hangub ja kuigi olen selle läbinud, ei saa ma kunagi järgmisele tasemele tõusta, palun parandage see!!
See mäng hilineb...kui vajutate serveerimiseks üksusel. Peate seda rohkem kui üks kord puudutama. See mäng on aeglane ja väga masendav. Kaotad, sest mäng ei saa sammu pidada....kustutamine 👎👎👎
MULLE ARMASTAN SEE MÄNGU VÄGA, SELLES ON NII PALJU MUUTUSI
Crazy Kitchen: Cooking Game Zręcznościowe lzzz
Suurepärane
Lõbus mäng, mida mängida väga tore 😀
Peen