Post by nilihearcihy on Feb 10, 2022 17:56:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Idle Arks: Build at Sea ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Idle Arks: Build at Sea IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит код бъг кристали ▞▞▞
▞▞▞ Idle Arks: Build at Sea 2022 version ▞▞▞
Страхотна игра за тоалетна! Страхотно за отпускане преди лягане, чудесно, ако дълго задържане или дълго чакане. Наистина солидна лесна функционалност на потребителския интерфейс и 30-секундните реклами, за 3k дърва всяка, наистина си заслужават и не са лоши.
Страхотна игра, обичам губеното време. С това казано, контролирането на вашите потребители и ограничаването на начина, по който те могат да изграждат или персонализират своите лодки, беше ИЗКЛЮЧЕНИЕТО. Искам да играя игра и да я персонализирам както ми харесва, не ми харесва играта да ми играе, когато не съм бездействащ.
Наградите за постижения в играта могат да бъдат получени само чрез гледане на реклами. След получаване на наградата (кристали/скъпоценни камъни), човек се оказва със скъпоценни камъни, но няма начин да ги похарчи – не за герои, бонуси или нещо подобно. Това е недостатък според мен и огромна загуба на време. Има потенциал, но играта е твърде опростена, за да държи всеки играч заинтересован за повече от 3-5 минути.
Играх тази игра няколко часа преди да я деинсталирам. Много проста игра, с по-голямата част от времето си, прекарано в чакане чрез дълги реклами. Все още донякъде удовлетворяващо, но знам, че има по-добри игри на празен ход.
Обичайте тази игра. Определено не си струва да играете, без да купите „пакета без реклами“, тъй като ще гледате реклами постоянно! $17,99 са стръмни, но да, страхотна игра.
Това е забавна игра, но нейните 17,99 само без добавки, а цялата игра е с добавки. Или се движи супер бавно и просто трябва да изчакате. Бих платил 7,99, но 17,99, само за да не гледам добавките, които разработчиците ни карат да гледаме? Добре съм. Плюс добавките понякога има проблем с добавките и трябва да затворя цялото приложение.
Играта задава ново завъртане на идеята за сал и събиране на консумативи, смесвайки го с неактивна игра. За съжаление, както повечето добри игри в магазина, той е съсипан от реклами, искате ли да съберете постижението? Реклама Искате ли да вземете тези сандъци, които ви даваме на всеки 10 секунди? Реклама Можете да победите тази игра без реклами, но все пак ще отнеме много време, което е разбираемо за празен ход. Другият проблем идва с факта, че можете да деактивирате рекламите с "покупка", която просто деактивира рекламите. Мисля, че вместо това ще намеря по-добра игра.
Нямам нищо против играта. Самата игра е страхотна концепция. Лесна за игра, някак забавна.... но рекламите са нелепо досадни. Не мога да ги спра, те прекъсват играта ми и не мога да направя нищо, освен да ги гледам. И не плащам пари, за да играя игра без реклами, които прекъсват. Това е смешно.
Рекламите развалиха тази игра, получавам подкана да гледам реклама за подарък, но не задавам въпрос, защото ТРЯБВА да гледам, няма бутон за отмяна. Направих грешката да щракна върху сандък във водата, рекламна оферта, която гледах, веднага след като се върнах към играта, ми наложи още една реклама.
Определено разбирам оплакването от рекламите. Като играч се чувствате притиснати да ги гледате. Чудя се обаче дали това уловено усещане щеше да намалее, ако зрителното поле на играча не беше толкова ограничено. Това е малка игра с много изграждане! Но всичко изглежда толкова тясно и заема толкова много място на екрана. Аз лично бих искал да мога да намалявам и да мога да се оглеждам, особено когато салът стане по-голям. Платих за изживяването без реклами и мисля, че това е скъпоценен камък.
Бих искал да видя продължение. Idle Arks: Изградете в космоса. Където "нашите" пиратски герои имат стил, базиран на технологиите, и биват ударени от метафоричния наводнение на Черно море -> космос. Отивате да откриете други планети, светове и други светски неща. Очаквам останалата част от играта сега, благодаря.
Мисля, че това е страхотно приложение, което можете да създадете безплатно! Няма много реклами и е приятно и забавно. Силно препоръчвам да вземете това приложение, ако обичате да строите и да се забавлявате страхотно.
Става
Не е лоша игра. Това е чудесен начин да убиете времето. Но рекламите са смешни. След всеки 2-ри до 3-ти ъпгрейд за сала имаше реклама. Но, вярвам, че стигнах до глава 5, когато приложението замръзна. Рестартирах телефона си и го отворих отново, за да установя, че вече не мога да напредвам. Героите не се появяват, няма нито един от аналите, които имам, нищо. Наистина ми харесва тази игра и с удоволствие бих оценил повече от 2, но тъй като е в момента, едва ли си заслужава 2-те звезди.
Nn
Харесва ми колко е спокойно и че можете просто да играете това, когато пожелаете, както и да не се пристрастявате. Играта също така запазва вашия напредък, така че не е нужно да го запазвате сами!!!
Твърде много добавки :/
Ужасна игра. Напредъкът е изключително бавен, няма интелигентен дизайн на вашата лодка, ако искате да стигнете до свят 2 без да гледате реклами, тогава си представете, че ще отнеме седмица или две, с гледане на реклами ще отнеме може би 50-75 реклами, така че наистина играта е проста: гледайте реклама, за да получите надстройка, гледайте друга реклама, за да получите надстройка, гледайте друга реклама, за да получите надстройка и така и т.н.
Наслаждавах се на събитията, въпреки че драконът на дядото изчезна след първата покупка. Редовният режим на история може да използва опция за повторно възпроизвеждане между актуализациите или излишните ресурси да отидат в пясъчна кутия. Можете да шаблонирате лодки, отключени в режим на история с надстройки от преминати нива, като нещо нетипично е по-скъпо по отношение на ресурсите. Това поне би направило тази допълнителна дървесина на мисията да отиде някъде полезно и място за оставане на специални герои от събитието.
Glow Block Puzzle Hjernegymnastik arq
Такава забавна пристрастяваща игра ме държеше буден цяла нощ без много добавки, а също така е толкова лесна и добър начин за учене!!!
Прилична малка игра, но има абсурден брой реклами до степен, че е почти злонамерена. Искате ли сандък? Реклама Искате ли да съберете постижение? Реклама Искате ли да пропуснете нощта, която е там специално, за да си губите времето? Реклама Докоснахте екрана в грешния момент точно когато се появи потвърждение за реклама на цял екран? Принудителна реклама. Нещо повече, ако искате да премахнете реклами, трябва да платите ОСЕМНАдесет ДОЛАРА. Само за премахване на реклами.
Има постоянни реклами, които ви прекъсват, освен ако не платите. Много бързо остарява. Играх го само за да получа награда за друга игра. Никога не искам да го играя отново
Доста забавно, но както казаха други, твърде много реклами. Бих заложил, че 75% от времето ми в игра е прекарано в гледане на реклами (без преувеличение, 5-10 секунди игра, 30 секунди реклами, повторение). Ако дадена игра изглежда обещаваща, ще платя $5 за премахване на реклами. Ако ми хареса, тогава $10. Но $17,99? Те са полудели, ако мислят, че ще платя това.
Супер
Това е доста хладна игра и забавна за игра, помага ми да заспя под музиката. Като цяло защо да не опитате Забавно е и се учите от фактите, които ви казват забавни неща.
Изскачащият прозорец "безплатен подарък", който покрива целия екран, е наистина отвратителен. Освен това, частите от играта, които всъщност успях да играя, без да се дразня от принудителни реклами, бяха доста добре.
Гол
Харесвам тази игра, която е доста пристрастяваща, която е добра, единственото нещо, което не харесвам, е начинът да получите огромни количества дърво едновременно и когато завършите глава, вашият сал започва отначало.
Играта е толкова готина
Idle Arks: Build at Sea கேஷுவல் tqk
Графиката е страхотна, но тази игра изглежда не развива някакво специално умение, освен търпение. Изглежда, че единствената цел е да ви накара да гледате реклами. По-голямата част от забавлението отиде в разработването му, а не в играта!
Всичко е наред, не е лошо, не е лошо
Играта е страхотна! Героите са готини, но златният сандък струва 10 диаманта, но не искам да виждам реклама.
Засега това е единствената игра, която не бих играл заради рекламите. Само няколко секунди време за игра преди още 30 секунди реклама. Буквално 30-секундна реклама поне всяка минута. Просто твърде алчна игра. Имах забавни три минути време за игра, но рекламите просто станаха твърде много. Буквално току-що получих играта и се отървавам от нея.
Тази игра просто има Твърде МНОГО РЕКЛАМИ! Мисля, че играта има доста интересен основен цикъл на игра. Харесва ми, че всеки оцелял може да бъде възложен на различни задачи, а неактивната игра е идеална за формата на мобилна игра, но разработчиците са позволили целият потенциал на играта им да бъде измит под потопа от реклами. Реклама се появява на всеки 90 секунди или така, но това, което наистина ме кара да се смея, е, че (както много други мобилни игри) можете да гледате повече реклами за награди в играта. ЗА КАКВО ВИ СА НУЖНИ ВСИЧКИ ТЕЗИ ПАРИ ЗА РЕКЛАМА?!
О, боже мой
Играта изглежда добре. Интерфейсът е малко тромав при избора на елементи за изграждане или актуализиране, когато сте на главния екран, колкото по-големи стават ковчегите. Основният ми проблем е, че по-големите ковчеги блокират всички златни сандъци и материали, които минават. Тъй като ковчегите стават по-големи, екранът трябва да намалява разумно. Просто мисля, че камерата е малко прекалено ограничаваща. Искам да видя ковчегите. Няколкото, които построих, изглеждаха добре.
Сладка игра, изиграна за празен аспект, остана за историята. Малко скучно, ако не сте в настроение да го играете, забавно в бавни работни дни.